Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

  3η χρονιά με διψήφιο ρυθμό αύξησης !

  40.912 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

  Η ελληνική αγορά, σε φάση αναζωογόνησης. Η Μy Direct Isurance, με διψήφιο ρυθμό αύξησης ασφαλισμένων και μάλιστα για 3η σερί χρονιά. Μπαίνει με το δεξί στο 2020 και με πλάνο για παροχή και άλλων νέων υπηρεσιών!

  Ας δούμε τι μας είπε ο Κος Βασίλης Δαβιλάς. Διευθυντής Marketing & υποστήριξης πωλήσεων της My Direct Insurance.

  Το 2019 η myDirect πέτυχε, για 3η συναπτή χρονιά, διψήφιο ρυθμό αύξησης των ασφαλισμένων σε αυτήν οχημάτων, αγγίζοντας τις 20.000 οχήματα!

  Παράλληλα, εμβαθύναμε και εντείναμε τις ενέργειές μας για απλοποίηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών με σύγχρονες τεχνικές - μεθόδους (6-Sigma) και μηχανογραφικές εφαρμογές προκειμένου να ενισχύσουμε τη θέση μας στην κορυφή της εξυπηρέτησης, της ταχύτητας και της ακρίβειας στη σχέση μας με τον πελάτη. Τα παραπάνω αναμένουμε να αποτελέσουν βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για το 2020 και τα επόμενα χρόνια, εκμεταλλευόμενοι την αναζωογόνηση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου την οποία και χαιρετίζουμε.

   Η διατήρηση της δυναμικής μας και ο εμπλουτισμός με νέες ουσιαστικές υπηρεσίες αποτελεί στοίχημα για το 2020, όχι μόνο για τη myDirect αλλά και για την ασφαλιστική αγορά συνολικά.

  Στηρίζουμε τον θεσμό Best Car !
  Ως μια από τις πρώτες εταιρείες από το χώρο της ασφάλισης οχημάτων που αγκάλιασε το θεσμό Best Car, σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ευχόμενοι μια ακόμη καλύτερη επίδοση της αγοράς αυτοκινήτου.