Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οδηγούμε το νέο Ford E-Transit Custom!

45.961 Επισκέψεις στο άρθρο
Οδηγούμε το νέο Ford E-Transit Custom!

Οδηγούμε το νέο Ford E-Transit Custom!

  • Οδηγούμε το νέο Ford E-Transit Custom!
  • Οδηγούμε το νέο Ford E-Transit Custom!

- H PHEV έκδοση των 232hp έρχεται Ιούλιο, η ηλεκτρική λανσάρεται Νοέμβριο!
- Σε πολλαπλές εκδόσεις & παραλλαγές αμαξώματος, με ωφέλιμο πάντα άνω του 1,0t.
- «Πλατινένιο» σε ασφάλεια & 1ο σε πωλήσεις στην ΕΕ
- Ηλεκτρική αυτονομία έως 337km & φόρτιση σε μόλις 39 λεπτά σε παροχές έως 125kW

H PHEV έκδοση των 232hp έρχεται Ιούλιο, η ηλεκτρική λανσάρεται Νοέμβριο!

Προσκεκλημένοι της Ford Pro στη Φρανκφούρτη, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε πρώτοι πίσω από το τιμόνι του νέου E-Transit Custom, της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του κορυφαίου σε πωλήσεις Μεσαίου Van στην ΕΕ.
 
Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η εμπορική πορεία των συμβατικών εκδόσεων του νέου Transit Custom έχει ήδη ξεκινήσει στην Ελλάδα, με τις Plug-In Hybrid (PHEV) εκδόσεις του να αναμένονται μέσα στον Ιούλιο ενώ, οι πρώτες παραδόσεις των E-Transit Custom θα ξεκινήσουν μέσα στο Νοέμβριο.
 

Σε πολλαπλές εκδόσεις & παραλλαγές αμαξώματος, με ωφέλιμο πάντα άνω του 1,0t.

Ανεξαρτήτως συστήματος μετάδοσης της κίνησης, το νέο Transit Custom προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος (5,05- 5,45m) και ύψος λιγότερο των 2,0m σε εκδόσεις Van, με διπλή σειρά καθισμάτων ή επιβατικές (Tourneo Custom) για έως και 9 επιβάτες. Σε ότι αφορά στις εκδόσεις Van, μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως 1.011kg (BEV), 1.181kg (PHEV) ή 1.350kg (ICE) με τον ωφέλιμο όγκο να κυμαίνεται από τα 5,8 – 6,8κ.μ.
 
Επιπρόσθετα, οι εκδόσεις E-Transit Custom μπορούν να έλξουν trailers βάρους έως 2,3t., μια κορυφαία επίδοση για την κατηγορία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

«Πλατινένιο» σε ασφάλεια & 1ο σε πωλήσεις στην ΕΕ

Στις πρόσφατες δοκιμές επάρκειας/απόδοσης των ηλεκτρονικών συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας & υποβοήθησης του οδηγού (ADAS) από τον Euro NCAP, το νέο Ford Transit Custom απέσπασε την –κορυφαία- «Πλατινένια» επίδοση (96%), που ελάχιστα προς το παρόν Vans έχουν πετύχει. Παράλληλα, με τη Ford Pro να έχει βάλει για στόχο την 10η σερί πρωτιά στις πωλήσεις LCVs στην ΕΕ, το Transit Custom είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της ενώ, οι νέες ηλεκτρικές του εκδόσεις θα συμπληρώσουν το E-Transit που ήδη διατίθεται και στην Ελλάδα, εν αναμονή και του E-Transit Courier που θα λανσαριστεί μέσα στο 2025.
 

Ηλεκτρική αυτονομία έως 337km & φόρτιση σε μόλις 39 λεπτά σε παροχές έως 125kW

Το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom εφοδιάζεται με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 64kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα σε εκδόσεις ισχύος 100, 160 ή 210kW στις δυναμικές εκδόσεις «MS-RT» (136, 218 ή 286hp αντίστοιχα)!
 
Η μέγιστη ροπή του διατηρείται στα 415Nm ενώ, η φόρτιση της μπαταρίας από το 10% - 80% σε παροχές DC έως 125kW, διαρκεί μόλις 39 λεπτά (επανακτά 82km σε 10 λεπτά φόρτισης).
 
Με βάση το πρόγραμμα λειτουργίας του ηλεκτροκινητήρα (Normal, Eco, Sport), το φορτίο κ.ο.κ., η μέγιστη αυτονομία με μία φόρτιση κυμαίνεται από τα 275 (E-Transit Custom MS-RT) έως τα 337km.
 

Σελίδα 2Καινοτόμες λύσεις στο εσωτερικό & ειδικές εκδόσεις «MS-RT»
Σελίδα 3Με ωφέλιμο φορτίο 1,0τ.+ σε όλες τις εκδόσεις
Σελίδα 4Ηλεκτρική αυτονομία έως 337km και απόδοση από 136 – 286 άλογα!