Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

EG BASICO 24

EG AVANCE 48

EG AVANCE 32

EG SUPERIOR 48

Νέα συστήματα LPG/CNG Europegas

15.702 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Europegas είναι μία ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής συστημάτων αυτοκινήτου LPG/ CNG από το 1991, με βασικό προϊόν το LPG/CNG Sequental Gas injection System OSCAR-N με ανάγνωση από την λειτουργία OBD CAN. Η Europegas προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα αξεσουάρ μετατροπής αυτοκινήτων σε LPG/CNG, που περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, δεξαμενές, σωλήνες καουτσούκ και χαλκού και όλα τα άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε LPG/CNG, τα οποία είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ ECE 67R-01 και ECE 110.


Νέα σειρά εγκεφάλων διαχείρισης EG από την Europegas
Η νέα σειρά εγκεφάλων διαχείρισης EG συμπεριλαμβάνει απλές , πρωτοποριακές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις, καθώς επίσης και τις πιο προηγμένες λειτουργίες δοκιμασμένες στις πιο ακραίες συνθήκες.

• EG BASICO 24
Ο BASICO 24 αποτελεί το μικρότερο της οικογένειας των εγκεφάλων διαχείρισης EG. ΤΑ χαρακτηριστικά καθιστούν εξαιρετικά απλοποιημένη τη διαδικασία εγκατάστασης του. Η ενεργή λειτουργία διαδραστικής εγκατάστασης βαθμονομημένου διαγράμματος με βάση το διάγραμμα εγκατάστασης του επιτρέπει την αυτόνομη βαθμονόμηση του συστήματος.

• EG AVANCE 48
Ο μικρός και έξυπνος εγκέφαλος διαχείρισης αερίου ενώνει την απλότητα της EG BASICO, με καινοτόμες λειτουργίες, ως απάντηση στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

• EG AVANCE 32
Ο σύγχρονος ελεγκτής αερίου AVANCE 32 είναι βασισμένος στις αναβαθμισμένες πλατφόρμες υλικού οι οποίες λειτουργούν υπό τον έλεγχο πραγματικών συνθηκών λειτουργίας. Όλες οι εργασίες εξετάζονται κατά την είσοδο τους, συνήθως χωρίς καθυστερήσεις ρύθμισης. Ο απαιτούμενος χρόνος επεξεργασίας μετριέται σε δέκατα του δευτερολέπτου και ακόμα λιγότερο. Η μείωση του μεγέθους της ECU δίνει τη δυνατότητα να επεκταθούν οι λειτουργίες του ελεγκτή και να χωρέσουμε τα πάντα σε ένα μικρό κουτί, ενώ είναι ιδανικό για οχήματα μέχρι 4 κυλίνδρους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.