Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δεν σταματούν να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:  Η δουλειά μας ειναι το χόμπι μας..

Δεν σταματούν να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: "Η δουλειά μας ειναι το χόμπι μας.".

Ansa Turbo Systems, οι ειδικοί στις τουρμπίνες!

9 872 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2022)

Η Αnsa turbo systems δραστηριοποιείται στο χώρο των τουρμπινών για περισσότερα απο δέκα χρόνια, και η πορεία της εταιρείας ήταν ανοδική και ταχεία από πολύ νωρίς. Ένας πολύ σημαντικός τομέας για τα οχήματα, καθώς η κακή λειτουργία μιας τουρμπίνας προκαλεί δυσλειτουργία του κινητήρα (μειωμένη απόδοση, αύξηση θερμοκρασίας, μαύρους καπνούς στην εξαγωγή των καυσαερίων από ατελή καύση, δυσαναλογία μείγματος καυσίμου – αέρα).

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Προσιτές τιμές
  • Σύγχρονα μηχανήματα
Η Αnsa turbo systems δραστηριοποιείται στο χώρο των τουρμπινών για περισσότερα απο δέκα χρόνια, και η πορεία της εταιρείας ήταν ανοδική και ταχεία από πολύ νωρίς. 
Ένας πολύ σημαντικός τομέας για τα οχήματα, καθώς η κακή λειτουργία μιας τουρμπίνας προκαλεί δυσλειτουργία του κινητήρα (μειωμένη απόδοση, αύξηση θερμοκρασίας, μαύρους καπνούς στην εξαγωγή των καυσαερίων από ατελή καύση, δυσαναλογία μείγματος καυσίμου – αέρα).


Η Ansa turbo systems χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Oι πελάτες του Ansa turbo systems επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό και εργαλεία. Η Ansa turbo systems χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (turbo technics VSFR(ζυγοσταθμιστικό και ρυθμιστικό ροής), ενώ φημίζονται για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουν.

Στην Ansa turbo systems φημίζονται για την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Η πολυετής εμπειρία τους η εξειδίκευση καθώς και ο άρτιος εξοπλισμός που διαθέτουν, τους δίνει την δυνατότητα να  προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στα προβληματικά τούρμπο και να προσαρμόσουν στα μέτρα σας τις βελτιώσεις
Χρησιμοποιώντας κατάλληλα και αρίστης ποιότητος προϊόντα, αναλαμβάνουν απο τις πιο απλές μέχρι τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Δεν σταματούν να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:  "Η δουλειά μας ειναι το χόμπι μας.".

Χρησιμοποιώντας κατάλληλα και αρίστης ποιότητος προϊόντα, αναλαμβάνουν απο τις πιο απλές μέχρι τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Αναλαμβάνουν παντώς τύπου επαγγελματικά οχήματα,van, vanette και φορτηγά. Στο χώρο τους θα βρείτε ανταλλακτικά turbo after market, συγκεκριμένα ορισμένές από τις τουρμπινές που μπορείτε να βρείτε είναι αυτές των Mitsubishi, Garret, Borg Warner και KKK-HOLSET.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι:
  • Έλεγχος Τουρμπίνας
  • Επιδιόρθωση - Επισκευή Τουρμπίνας
  • Βελτίωση τούρμπο συστημάτων
  • Ανταλλακτικά Τουρμπίνας

Κοινοποίησέ το »