Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Viano αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2014.

Τόσο το αμάξωμα όσο και το εσωτερικού του νέου μοντέλου αναμένεται σημαντικά αναβαθμισμένο με πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Mercedes-Benz

11.353 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

Viano


Στην ΕΕ: 2014

Η65η Διεθνής Έκθεσης της Φρανκφούρτης δεν αποκλείεται να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για την πρώτη παρουσίαση της νέας γενιάς του Mercedes-Benz Viano στο ευρύ κοινό. Διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν πως το νέο Viano θα έχει να επιδείξει σημαντικά διαφοροποιημένη σχεδίαση αμαξώματος αλλά και εσωτερικού. Η μορφολογία του εμπρόσθιου τμήματος επιβάλλεται να αλλάξει προκειμένου να καλυφθούν οι αυστηρότερες προδιαγραφές που ισχύουν πλέον ως προς την προστασία των πεζών στην περίπτωση ατυχήματος. 
Για τον λόγο αυτό, η μάσκα του νέου Viano θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις ενώ και το κάλυμμα του κινητήρα θα είναι τοποθετημένο πιο ψηλά.
Επιπρόσθετα, το νέο Viano, που εκτός απροόπτου θα λανσαριστεί μέσα στο 2014, εικάζεται πως θα εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο 7G-Tronic ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και υβριδικές εκδόσεις. 
Τέλος ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα γενιά του Viano θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη της R-Class στην γκάμα των επιβατικών οχημάτων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.