Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το GR-HEV είναι ένα υβριδικό πρωτότυποPick-Up που η Mitsubishi παρουσίασε στην 83η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Το συνολικό μήκος του αμαξώματος του ανέρχεται στα 5.429 χλστ. και το μεταξόνιο στα 3.000 χλστ., επιτρέποντας την μεταφορά έως και 5 επιβατών. Στοιχεία για τις μεταφορικές δυνατότητες του πρωτότυπου Pick-Up δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο η έκδοση παραγωγής του αναμένεται το 2014.

Mitsubishi

11.350 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

Πρωτότυπο GR-HEV


Στην ΕΕ: 2014

T ο πρωτότυπο υβριδικό (πετρελαιοκινητήρας + ηλεκτροκινητήρας) Pick-Up που η Mitsubishi παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης (Μάρτιος 2013) είναι κατά πάσα πιθανότητα προοίμιο του νέου L200. 
Το εν λόγω μοντέλο φέρει την ονομασία GR-HEV Concept και έχει μήκος 5.420 χλστ., πλάτος 1.930 χλστ. και ύψος 1.775 χλστ. με μεταξόνιο 3.000 χλστ. 
Με δεδομένες τις διαστάσεις αυτές, είναι σαφές πως μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και πέντε ενηλίκους στο εσωτερικό του καθώς και ένα «σεβαστό» μέγεθος φορτίου στην καρότσα του. Την κίνηση του αναλαμβάνει ένας «Mitsubishi Clean Diesel» πετρελαιοκινητήρας 2,5λτ. που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Οι μπαταρίες για την παροχή ενέργειας στον τελευταίο, εδράζονται μεταξύ των δοκών του –τύπου σκάλας- πλαισίου. 
Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω του νέου συστήματος 4κίνσης Mitsubishi Super All Wheel Control (A-AWC) ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρήσης μόνο του πετρελαιοκινητήρα, μόνο του ηλεκτροκινητήρα ή διάφορων συνδυασμός λειτουργίας των δύο μονάδων. 
Οι εκπομπές ρύπων του εν λόγω πρωτοτύπου δεν υπερβαίνουν τα 149 g/km ενώ μια –περισσότερο συμβατική σχεδιαστικά- έκδοση παραγωγής του οχήματος αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2014.