Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με πλήρως ανανεωμένη αισθητική, πληρέστερο εξοπλισμό και πιο οικολο- γικούς κινητήρες, το νέο Kangoo θα λανσαριστεί στην Ελλάδα μέσα στο φθινόπωρο του 2013.

Το νέο «πράσινο» λιλιπούτειο Renault Twizy Cargo, εκπέμπει μηδενικούς ρύπους και μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους 75 κιλών, ενώ το κάλυμμα του χώρου φόρτωσης ανοίγει σε γωνία 90 μοιρών και αποκαλύπτει έναν χώρο φόρτωσης με συνολικό όγκο 180λτ.

Renault

11.354 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

Kangoo Van


Στην Ελλάδα: Αρχές 2014

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ελαφρά επαγγελματικά είναι η νέα γενιά του Renault Kangoo που σύντομα θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά. 
Η πλήρως διαφοροποιημένη σχεδίαση του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού αποτελεί σαφέστατα ένα από τα σημαντικότερα νέα στοιχεία του μοντέλου. Ωστόσο, οι εκδόσεις ως προς τις διαστάσεις του (Compact, Express και Maxi) διατηρούνται με αποτέλεσμα, το νέο Kangoo να είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 2,4 – 4,6 κ.μ. Παράλληλα, οι επιβατικές του εκδόσεις θα είναι σε θέση να μεταφέρουν έως και επτά επιβάτες με ωφέλιμο χώρο που διατηρείται άνω των 400 λτ. 
Η γκάμα των νέων μηχανικών του συνόλων θα περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις ενός υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα dCi 1,5λτ. ενώ από λίγο αργότερα θα προστεθεί και ένας βενζινοκινητήρας TCe με κυβισμό 1,2λτ. Στην πρώτη περίπτωση η μέγιστη ισχύς του Kangoo θα ορίζεται στους 75, 90 ή 110 ίππους (ροπή 180, 200 ή 240 Nm) και στην δεύτερη στους 115 ίππους (190 Nm). Στους πετρελαιοκινητήρες, η μέση κατανάλωση ξεκινά από τα 4,3λτ./100 χλμ. με εκπομπές ρύπων από τα 112 g/km. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η ενεργητική ασφάλειας του γαλλικού Vanette αναβαθμίζεται σημαντικά με την ύπαρξη του συστήματος ευστάθειας ESC στον βασικό εξοπλισμό ενώ και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Renault R-Link» με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Tom-Tom, κάμερα οπισθοπορείας και μεγάλη κεντρική οθόνη, αναβαθμίζει σημαντικά την εικόνα του εσωτερικού διακόσμου αλλά και τις επιλογές του οδηγού. 

Twizy Cargo

Νέα πρότυπα σε ότι αφορά στην ευελιξία και την δυνατότητα εξυπηρέτησης διακίνησης εμπορευμάτων εντός της πόλης προσφέρει η νέα πρόταση της Renault στα υπέρ- ελαφρά επαγγελματικά. Αναφερόμαστε φυσικά στο νέο Renault Twizy Cargo, μια ειδικά εξελιγμένη έκδοση του ευφάνταστου λιλιπούτειου οχήματος της γαλλικής εταιρείας.
Αν και το συνολικό μήκος του αμαξώματος του δεν υπερβαίνει τα 2.338 χλστ., το πλάτος ορίζεται στα 1.237 χλστ. και το ύψος στα 1.454 χλστ., Renault έχει τροποποιήσει το πίσω μέρος του οχήματος προκειμένου να διασφαλιστεί ένας χώρος φόρτωσης με μήκος 550 χλστ., πλάτος 500 χλστ. και ύψος 950 χλστ. Σε αυτόν μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση προϊόντα με μέγιστο όγκο 180 λτ. ενώ το ωφέλιμο φορτίου του οχήματος ανέρχεται στα 75 κιλά. Σαφέστατα και πρόκειται για «μικρά» νούμερα σε σχέση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους της κατηγορίας των επαγγελματικών πόλης ωστόσο, το Renault TwizyCargo μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική επιλογή για εταιρείες ταχυμεταφοράς δεμάτων ή άλλων προϊόντων καθώς εμφανίζει πολλαπλά πλεονεκτήματα.
Παράλληλα, το Renault Twizy Cargo είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 5 ή 18 ίππων που του διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία έως και 80 χλμ. και μέγιστη ταχύτητα 45χλμ./ώρα ή 80 χλμ./ώρα αντίστοιχα.