Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πλήρως ανανεωμένη γκάμα των φορτηγών της Renault Trucks περιλαμβάνει τέσσερεις διακριτές σειρές προϊόντων με τις ονομασίες «Ranger D, C, K & Τ».

Η κορυφαία γκάμα φορτηγών για τις διεθνείς μεταφορές, τα Range T διακρίνονται για την επιβλητική σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και…

… εσωτερικού όπου κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά. Παράλληλα η ηχομόνωση της καμπίνας έχει βελτιωθεί κατά 35% ενώ εντελώς νέα είναι και η σχεδίαση.

Renault Trucks

11.357 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

FE


Στην Ελλάδα: Αρχές 2014

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Renault Trucks προχώρησε σε μια πρωτοφανή στα χρονικά, παρουσίαση της εντελώς νέας γκάμας φορτηγών της σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς. 
Χρησιμοποιούμε τον όρο «πρωτοφανή» καθώς η γαλλική εταιρεία ουσιαστικά αναδιάρθρωσε πλήρως την παρουσία της στην διεθνή σκηνή με την παρουσίαση πολλαπλών νέων μοντέλων σε όλες τις κατηγορίας που ουδεμία σχέση έχουν με οχήματα όπως τα Midlum, Magnum κ.ά. που αντικαθιστούν. 
Προκειμένου να αντιληφθείτε το μέγεθος του εγχειρήματος της Renault Trucks αξίζει να αναφέρουμε πως δαπανήθηκαν περισσότερα από 2 δις ευρώ σε ένα διάστημα 7 ετών ενώ περισσότερα από 5.000 άτομα (συμπεριλαμβανομένων και 50 εκ των κυριότερων πελατών της) ενεπλάκησαν στην εξέλιξη και τον καθορισμό των νέων υπηρεσιών και των χαρακτηριστικών των οχημάτων της νέας γκάμας .

Νέοι Euro6 κινητήρες
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων της νέας γκάμας φορτηγών της Renault Trucks θα περιλαμβάνει κινητήρες 3, 5, 8, 11 και 13 λτ. που αποδίδουν ισχύ από 150 – 520 ίππους. 

«Range T»: Για τις διεθνείς μεταφορές
Αντικαθιστώντας τα Magnum και Premium στην γκάμα της Renault Trucks, τα οχήματα της νέας σειράς Range T εμφανίζουν μια πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση καμπίνα που μεταξύ άλλων διακρίνεται για τον μειωμένο (κατά 12%) αεροδυναμικό συντελεστή. 
Με μεικτό από 18 – 60t. τα εν λόγω οχήματα θα εφοδιάζονται με κινητήρες 11 ή 13 λτ. με ισχύ από 380 – 520 ίππους. 

«Range K & C»: Οι νέες επιλογές για τον κατασκευαστικό κλάδο
Σε αυτή την κατηγορία εφαρμογών, η Renault Trucks έχει εξελίξει δύο νέες σειρές φορτηγών. Η πρώτη «Range C» προορίζεται για τις «ελαφρές» αποστολές με μεικτό βάρος από 18 – 33t. (βάρος συρμού από 40 – 100t.). 
Διαθέσιμα με δύο επιλογές ως προς το πλάτος της καμπίνας τους, τα εν λόγω οχήματα θα εφοδιάζονται με κινητήρες ισχύος από 250 – 520 ίππων και πολλαπλές εκδόσεις αξόνων (από 4x2 – 8x4). Για τις πιο βαριές εφαρμογές, έχει εξελιχθεί η σειρά «Range K» σε εκδόσεις με μεικτό από 18 – 50t. (βάρος συρμού από 40 – 120t.) και κινητήρες που αποδίδουν από 380 – 520 ίππους. 

«Range D»: 
Σε ότι αφορά στις μεταφορές σε αστικό ή εθνικό επίπεδο, η Renault Trucks έχει πλέον να προσφέρει μια νέα γκάμα οχημάτων, τα «Range D» σε εκδόσεις με μεικτό από 3,5 – 26t. και μηχανικά σύνολα με ισχύ από 150 – 280 ίππους. 
Η εξαιρετική ευελιξία, η ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό της καμπίνας, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αποτελούν ορισμένα από τα βασικά τους γνωρίσματα. 
Παράλληλα σε σχέση με τα μοντέλα που αντικαθιστούν, π.χ. το Midlum, εμφανίζουν σημαντικά διευρυμένο οπτικό πεδίο για τον οδηγό καθώς και καλύτερη –κατά 35%- ηχομόνωση. 
Τέλος τα οχήματα της σειράς «D» θα διατίθενται σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες και βάρος συρμού από 7 – 36t.