Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Toyota Proace City: Το νέο ηλεκτρικό compact Van πόλης για οικογένειες

Toyota Proace City: Το νέο ηλεκτρικό compact Van πόλης για οικογένειες

  • Toyota Proace City: Το νέο ηλεκτρικό compact Van πόλης για οικογένειες
  • Toyota Proace City: Το νέο ηλεκτρικό compact Van πόλης για οικογένειες

Toyota Proace City: Το νέο ηλεκτρικό compact Van πόλης για οικογένειες

2.054 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2024)

- Η τιμή του αρχίζει από τα 39.770 ευρώ
- Με 5 καθίσματα και οθόνη 10 ιντσών
- Με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 135 ίππων και αυτονομία 230 χλμ.

Η τιμή του αρχίζει από τα 39.770 ευρώ

Έφτασε το καινούργιο ηλεκτρικό compact Van πόλης της Toyota, το Proace City. Το μοντέλο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της ιαπωνικής εταιρίας με τον όμιλο Stellantis. Χρησιμοποίει την ίδια τεχνολογία και πλατφόρμα με το Citroen e- Berlingo, το Fiat e-Doblo και το Peugeot E-Partner, όλα εκ των οποίων έχουν λάβει facelift πρόσφατα, που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός του νέου Proace City είναι μεγάλος. Η τιμή του αρχίζει από τα 39.770 ευρώ. 

Με 5 καθίσματα και οθόνη 10 ιντσών

Το Proace City έρχεται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που ακολουθεί την σχεδιαστική γλώσσα των μοντέλων της Toyota. Με φιμέ πίσω τσάμια, μπάρες οροφής, θερμαινόμενους πλαϊνούς καθρέφτες και προφυλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου. Βγαίνει σε δύο εκδόσεις σε ότι αφορά το μήκος, την μεσαία (4,403 χιλιοστά) ή την μεγαλύτερη, οικογενειακή (4,753), και οι δύο εκ των οποίων έχουν 5 καθίσματα. Στο εσωτερικό το Proace City είναι εξοπλισμένο με φορτιστή 11 kW, Bluetooth και μια οθόνη αφής 10 ιντσών που είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto. Έχει μικρών διαστάσεων τροχούς συγκριτικά με το μέγεθός του, 16 ίντσες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 135 ίππων και αυτονομία 230 χλμ.

Κάτω από το καπό, το Proace City είναι εφοδιασμένο με ένα πακέτο μπαταριών χωρητικότητας 50 kW. Έχει 1 ηλεκτρικό μοτέρ, στο μπροστινό άξονα, που προσφέρει 135 άλογα και 260 Nm ροπής. Μπορεί έτσι να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 12,1 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία φορτίζει από το 10% στο 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά, σύμφωνα με την Toyota και έχει αυτονομία 274 χιλιομέτρων (WLTP).