Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

  ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ SERVICE SCANIA

  24.329 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

  Κnow how & εξειδίκευση 20 ετών. Ο κατάλληλος εξοπλισμός και όλα τα ανταλλακτικά που θα χρειαστεί το Volvo φορτηγό σας. Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Στη σωστή τιμή. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός Scania Specialist στο Service. ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ Service Scania .
   
  Oι πελάτες του επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης.

  Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύνει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και ,προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

  Αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

  Ο λόγος για την ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ Service Scania 

  Η Ευρωτεχνικη Service Scania λειτουργεί από το 2001, έχοντας 20 χρόνια εμπειρίας στο εξειδικευμένο service φορτηγών αυτοκινήτων Scania.
  Οι πρωτεργάτες της επιχείρισης Βουσβουκής Ι. & Μουτζούρης Ε. έχουν εκπαιδευτεί και εργαστεί στην πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία Scania της Ελλάδας επί 26 χρόνια.

  Στο χρονικό αυτό πλαίσιο έχουν παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια σχετικά με τα μηχανολογικά κομμάτια της Scania και τις τελευταίες εξελίξεις από επίσημους αντιπροσώπους της Σουηδίας. Επίσης, έχουν εξειδικευτεί σε επισκευές διαφορικών, σασμάν και μηχανών, καθώς και σε ειδικές επισκευές όπως οι μετατροπές μηχανών.

  Σήμερα η Ευρωτεχνική Scania έχει στελεχώσει επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό μηχανικών, διατηρώντας το επίπεδο υψηλό ως προς την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, τις τιμές και την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Οι εταιρείες που εμπιστεύονται τα οχήματά τους αποτελούν τους πυλώνες της μεταφοράς στον Ελλαδικό χώρο.

  Η εταιρεία στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 2 στρεμμάτων (εσωτερικός χώρος άνω των 600τ.μ.) στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο συνεργείο με μηχανογραφημένη αποθήκη ανταλλακτικών, άνετους χώρους γραφείων και υποδοχής πελατών, και έναν ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο στάθμευσης των οχημάτων. 

  Οι Value for money υπηρεσίες της ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ Service 


  Η εταιρεία στελεχώνεται από ένα άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στα οχήματα Scania, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη, από έναν πλήρη έλεγχο μέχρι την πιο απαιτητική αποκατάσταση ζημιάς ή βλάβης.

  Η Ευρωτεχνική Scania δραστηριοποιείται στις αγορές-πωλήσεις, στο χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών, σε εισαγωγές φορτηγών αυτοκινήτων και στο Service Scania όπως:

  • Επισκευές κινητήρων
  • Συντήρηση A/C - Πλήρωση Φρέον
  • Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος
  • Επισκευές εμπρόσθιου συστήματος, μηχανής, σασμάν, διαφορικού
  • Έλεγχος και επισκευή συστήματος αέρα
  • Ηλεκτρονικές επισκευές
  • Αναρτήσεις
  • Συντήρηση - Service
  • Αξεσουάρ
  • Επισκευές σε συστήματα μετάδοσης