Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανανεωμένο και πιο αποδοτικό το Fiat Ducato. Δείτε τις τιμές όλων των μοντέλων της ιταλικής μάρκας.

Ανανεωμένο και υβριδικό το Fiat Panda Van.

Ανανεώθηκε πρόσφατα το δημοφιλές Fiat Doblo, ενώ απέκτησε και την έκδοση Trekking.

Πλουσιότερος ο εξοπλισμός για όλα τα μοντέλα της Fiat (στη φωτό το εσωτερικό του νέου Ducato).

Η πλήρως ανανεωμένη γκάμα της Fiat

3.342 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2021)

Με νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-Final και μια σειρά αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών, εμφανίζεται η γκάμα της Fiat Professional, κορωνίδα της οποίας αποτελεί το πλήρως ηλεκτρικό E-Ducato. Δείτε αναλυτικά πόσο κοστίζουν όλες οι εκδόσεις των Van και Vanette της Fiat.

Tο σύνολο της γκάμας της ανανεώνει η Fiat Professional, παίρνοντας ως βάση την αναβάθμιση των κινητήρων σε επίπεδο προδιαγραφών Euro 6D-Final. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα -πέρα από τους αποδοτικότερους και φιλικότερους προς το περιβάλλον κινητήρες- πλέον εφοδιάζονται με ένα σύνολο προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία τους επιτρέπουν να εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αποδοτικότητας.
 
Δείτε εδώ το ανανεωμένο Fiat Ducato
 
Σημειώνεται πως η γκάμα της Fiat Professional ξεκινάει από το συμπαγές και ευέλικτο Panda Van -το οποίο απέκτησε και υβριδική έκδοση- και φτάνει μέχρι το πρόσφατα ανανεωμένο Ducato, τον ηγέτη στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη ανεξαρτήτως κατηγορίας, το οποίο λανσάρεται και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση E-Ducato.
 
Δείτε την παρουσίαση του ηλεκτρικού Fiat E-Ducato
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως η Fiat Professional προχώρησε και στην πλήρη αναβάθμιση του βασικού εξοπλισμού όλων των μοντέλων της. Μετά την «επιβολή» στην κατηγορία στοιχείων όπως ο κλιματισμός, η προστασία του χώρου φόρτωσης και οι πολυάριθμες πρακτικές λύσεις, σήμερα η μάρκα προσφέρει πλέον στον βασικό εξοπλισμό –σε όλες τις εκδόσεις- στοιχεία όπως το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και δυνατότητα mirroring, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αλλά και αερόσακο συνοδηγού.
 
Το ανανεωμένο Fiat Doblo σε έκδοση Trekking θα το δείτε εδώ
 
Υπενθυμίζεται, πως η γκάμα της Fiat Professional -εκτός από τους αποδοτικότερους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-Final- διαθέτει και σύνολα βενζίνης, υβριδικά, φυσικού αερίου, diesel, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά. Παράλληλα, τα μοντέλα της μάρκας καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας, ενώ προσφέρονται με καινοτόμα άτοκα ή χαμηλότοκα προγράμματα χρηματοδότησης.
 
Στην ενότητα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις τιμές όλων των εκδόσεων των LCV μοντέλων της Fiat Professional.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)