Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ: ΜERCEDES

    ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ: ΜERCEDES

    29.158 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

    Με ιστορία 3 δεκαετιών και καλή φήμη για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συντήρησης & εξειδίκευση σε φορτηγά, λεωφορεία, σχολικά οχήματα Mercedes. H "Μηχανοτεχνική"!

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    Πάνω από 3 δεκαετίες (από το 1988) η "Μηχανοτεχνική" εγγυάται  την άριστη συντήρηση του Mercedes οχήματος σας. Με υψηλή εξειδίκευση τόσο στην επισκευή (ή στην περιοδική συντήρηση)  των Premium οχημάτων της δημοφιλούς Mercedes, όσο  και στο εμπόριο ανταλλακτικών φορτηγών, λεωφορείων και σχολικών οχημάτων.

    Παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, προετοιμασίας ΚΤΕΟ, Service, επισκευές κινητήρων-κιβωτίων ταχυτήτων και διαφορικών.

    Στις άριστα οργανωμένες αποθήκες της, διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση του επιχειρηματία-επαγγελματία στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Κάθε ανταλλακτικό συνοδεύεται από "Δήλωση-Πιστοποίηση συμμόρφωσης" προς όλες τις εφαρμοστέες απαιτήσεις από πιστοποιημένο Δίκτυο-Φορέα , φέροντας την επισήμανση C.E.     Καλέστε: 2104820574

    Με συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού και διαδικασίες τελικού ελέγχου, εγγυάται την καλή συντήρηση μα και την ασφαλή οδική συμπεριφορά, στην καθημερινή μεταφορική απαιτητική εργασία, του οχήματος σας.

    Τα βήματα-διαδικασίες  του ποιοτικού Service Mercedes στη "Μηχανοτεχνική"!

    H έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση είναι το πρώτο μέλημα των εκπαιδευμένων τεχνικών της
    (οι οποίοι είναι τεχνικά ενήμεροι  παρακολουθώντας και  εξειδικευμένα σεμινάρια ενώ το    συνεργείο διαθέτει σύγχρονα & αναβαθμισμένα διαγνωστικά συστήματα).

    Ακολουθεί η άμεση ενημέρωση του επαγγελματία οδηγού (πελάτη) για το πρόβλημα, και με την τελική έγκριση του, προχωρά η  επισκευή ή η αντικατάσταση του εξαρτήματος που έχει το πρόβλημα χωρίς χρονοτριβή.

    Το συνεργείο στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και το προσωπικό –όπως είπαμε- διαθέτει εμπειρία πολλών ετών & εξειδίκευση σε συντήρηση και επισκευή βαρέων οχημάτων επαγγελματικών. Γνωρίζουν τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους  και με γνώμονα την Top εξυπηρέτηση τους  κάνουν τις απαραίτητες επισκευές (π.χ. επισκευές κινητήρων & σασμάν) ελαχιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την διακοπή λειτουργίας των οχημάτων  που αναλαμβάνουν, προσφέροντας:

    - Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
    - Εναλλακτικές μεθόδους επισκευών
    - Συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών
    - Τήρηση χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής

    Τεχνικοί  έλεγχοι για ΚΤΕΟ

    Κλείνουν ραντεβού και παρέχουν μια σειρά ελέγχων στο όχημα σας έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τεχνική επιθεώρηση ΚΤΕΟ. Εσείς παραλαμβάνετε δελτίο τεχνικού ελέγχου ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι έλεγχοι έχουν διεξαχθεί στο όχημα σας και τι ευρήματα έχουν προκύψει από αυτούς.

    Υπηρεσίες ευθυγράμμισης

    Ο έλεγχος της ευθυγράμμισης ενός οχήματος είναι απαραίτητος για την ασφαλή οδήγηση αλλά και για την καλή συντήρηση της κατάστασης των  ελαστικών.  Ο έλεγχος αλλά και η ρύθμιση της ευθυγράμμισης του αυτοκινήτου, πρέπει να πραγματοποιείται για να εξασφαλιστεί πως όλα τα ελαστικά του οχήματος έχουν σωστή, ευθεία επαφή με τον δρόμο και δεν παρουσιάζουν αποκλίσεις. 

    Με την ευθυγράμμιση του οχήματος σας,  αποτρέπονται οι κίνδυνοι που προκύπτουν από τα απότομα φρεναρίσματα, η οδήγηση πραγματοποιείται με ασφάλεια,  και οι επιδόσεις του οχήματος είναι καλύτερες. Τα ελαστικά του οχήματος δεν φθείρονται τόσο γρήγορα και διατηρείται  η ευστάθεια στην οδήγηση. Να τονιστεί (ως extra  όφελος του επαγγελματία οδηγού) το ότι  η ευθυγράμμιση συμβάλει  και στην εξοικονόμηση καυσίμου.

    Η Μηχανοτεχνική  είναι λοιπόν, ένας Specialist του κλάδου καλής συντήρησης βαρέων οχημάτων, με εξειδίκευση και top quality παροχή υπηρεσιών πολλών αστέρων, για οχήματα Mercedes.


    ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ
    Καλέστε: 2104820574
    Δείτε με 1 κλικ: https://mixanotexniki.gr
     

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »