Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Οδηγώντας στο μέλλον» των Μεταφορών

92.670 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2018)

Η κορυφαία Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, η 67η ΙΑΑ 2018, ανοίγει τις πύλες τις από 20 – 27 Σεπτεμβρίου στο Ανόβερο. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία νέα σε αυτή!

Η νέα -67η- Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων (ΙΑΑ 2018), ανοίγει τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο του Ανοβέρου από 20-27 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας για ακόμη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον (σε παγκόσμιο επίπεδο) του κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και των Μεταφορών (εμπορευματικών και επιβατικών) γενικότερα. Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιείται ανά διετία και αποτελεί την μεγαλύτερη -σε όγκο και σπουδαιότητα- του χώρου. Χαρακτηριστικά είναι τα δεδομένα που προκύπτουν από την προηγούμενη διοργάνωση (2016) όταν και περισσότεροι από 2.000 εκθέτες από 52 χώρες παρουσίασαν συνολικά 332 Παγκόσμιες Πρεμιέρες και περισσότερες από 100 Ευρωπαϊκές Πρεμιέρες νέων μοντέλων, τεχνολογιών και προϊόντων, σε όλους τους τομείς σε περίπου 248.900 επισκέπτες που κατέκλυσαν τα 270.000 τ.μ. των εγκαταστάσεων της -66ης- ΙΑΑ 2016.
 
Με τίτλο «Οδηγώντας το αύριο» η 67η ΙΑΑ 2018 
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της φετινής διοργάνωσης, η ΙΑΑ 2018 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος καθώς, περισσότεροι από 2.100 εκθέτες από περίπου 50 χώρες, αναμένεται να παρουσιάσουν εκατοντάδες Παγκόσμιες Πρεμιέρες νέων οχημάτων, τεχνολογιών, υπηρεσιών και προϊόντων, στα 282.000 τ.μ. που θα καλυφθούν από τις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου του Ανοβέρου.

Σε ότι αφορά στον κλάδο των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων, αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλαπλές πρεμιέρες διαφόρων ηλεκτροκίνητων Vans, αστικών λεωφορείων αλλά και φορτηγών οχημάτων ενώ την ίδια στιγμή, κορυφαίοι προμηθευτές τους θα παρουσιάσουν επίσης τις προτάσεις τους ως προς την βελτίωση του κλάδου των Μεταφορών στο προσεχές μέλλον, στους τομείς των εναλλακτικών μορφών κινητήρων, την ψηφιοποίηση των μεταφορών, την διαδραστικότητα / συνδεσιμότητα μεταξύ όλων των κρίκων της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα logistics κ.ο.κ.

Παράλληλα, πολλαπλά συνέδρια, forums και ημερίδες αναμένεται να διοργανωθούν στο περιθώριο της φετινής ΙΑΑ χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την ανακοίνωση των νικητών στα βραβεία «International Van of the Year», «International Bus of the Year» και «International Truck of the Year» για το 2019.
 
Με βάση όλα τα παραπάνω, μπορείτε να παραμείνετε συντονισμένοι στο pro.autotriti.gr προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις νέες εξελίξεις από την 67η ΙΑΑ 2018.