Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Hyundai: Με ευρωπαϊκό διαβατήριο

    17.033 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2014)

    Ένα από τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 65η ΙΑΑ ήταν το νέο Van της Ηyundai. Το Η350 είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει μέχρι στιγμής οι Κορεάτες, και ένας άξιος αντίπαλος των ευρωπαϊκών van της κατηγορίας του>
    Το H350 είναι το πρώτο van της Hyundai που σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα την ευρωπαϊκή αγορά και τις ανάγκες των ευρωπαίων επαγγελματιών. Πρόκειται για ένα όμορφο και μοντέρνο Van (η μάσκα με τα LED φώτα ημέρας είναι από τις πιο όμορφες στην κατηγορία), αρκετά πρακτικό και εύκολα προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις των αγοραστών τις γηραιάς ηπείρου. Θα παράγεται σε τρεις τύπους αμαξωμάτων (Van, Combi και Pick-Up) ενώ διαθέτει ένα ποιοτικό και άνετο εσωτερικό, με πλούσιο εξοπλισμό -μεταξύ άλλων και οθόνη αφής 4,2 ιντσών- και πολλές πρακτικές λύσεις για την καθημερινότητα του οδηγού. Ο χώρος φόρτωσης μπορεί να υποστηρίξει ωφέλιμο 1,4t. με το μήκος του να φθάνει τα 3,78 μέτρα, το πλάτος τα 1,795 μέτρα και το ύψος τα 1,955 μέτρα.
    Ο κινητήρας είναι 2,5 λίτρων CRDI με απόδοση στους 150 ίππους και 373 Nm ροπή, ενώ υπάρχει και μια πιο δυνατή εκδοχή με 170 ίππους και 422 Nm ροπής, πάντα σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.