Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

NV200 Concept VIP Shuttle

Nissan Navara

Nissan: Το μέλλον είναι ηλεκτρικό

17.043 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2014)

Επενδύοντας όλο και περισσότερο στην ηλεκτροκίνηση, η Nissan παρουσίασε στο Ανόβερο την τελευταία γενιά του e-NV2000 σε συνδυασμό με την ανακοίνωση ενός εκτεταμένου προγράμματος ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη. Από τα υπόλοιπα μοντέλα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις τόσο στο ΝV400 όσο και στο Navara.

Το πρωτότυπο «NV200 Concept VIP Shuttle»
Στο περίπτερο της εταιρίας, το «απλό» e-NV200 συνοδευόταν από ένα πρωτότυπο όχημα με την ονομασία «VIP Shuttle». Πρόκειται για μία πρόταση της εταιρίας για μεταφορές υψηλών προσώπων, με το εσωτερικό του οχήματος να έχει διαμορφωθεί σε επιβατικά πρότυπα και την πολυτέλεια του διακόσμου να αγγίζει τα επίπεδα μιας ακριβής λιμουζίνας. Οι χώροι είναι τεράστιοι, αλλά και ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται σήμερα ένας VIP επιβάτης, με μεγάλη οθόνη 21,5 ιντσών και multimedia συστήματα να εξασφαλίζουν ότι παραμένει on-line καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Νέες επεμβάσεις στο Nissan Navara
Με μικρές αλλά καίριες επεμβάσεις παρουσιάστηκε το Nissan Navara στο Ανόβερο. Ίσως η πιο σημαντική είναι ότι όλες πλέον οι εκδόσεις θα διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης VDC. Όλες επίσης θα έχουν αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών (τουλάχιστον).
Στο αισθητικό κομμάτι, υπάρχουν δύο νέα χρώματα, και αναβαθμισμένος διάκοσμος στις εκδόσεις SE και LE τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Μια ακόμα εκδοχή προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες με τον κινητήρα των 2,5 λίτρων dCi να αποδίδει 144 ίππους με προφανές πλεονέκτημα την μείωση της κατανάλωσης σε σχέση με τους 190 ίππους της «κανονικής» έκδοσης. Τέλος υπάρχουν αρκετές... ανακατατάξεις στα στοιχεία εξοπλισμού της κάθε έκδοσης, εμπλουτίζοντας κάθε φορά με περισσότερα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας από την ήδη υπάρχουσα γκάμα του μοντέλου. Στην κορυφή πάντως παραμένει η έκδοση LE με τον εξακύλινδρο των 231 ίππων και εξοπλισμό που ξεφεύγει κατά πολύ από την κατηγορία των Pick-Up (δερμάτινο αλκαντάρα σαλόνι, ζάντες 18 ιντσών κ.λπ.).