Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Fiat Professional: Φουλ επίθεση!

17.038 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2014)

Σε φάση πλήρους ανανέωσης της γκάμας της (που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2016), η Fiat παρουσίασε 17 οχήματα στην φετινή ΙΑΑ. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν δίχως αμφιβολία το νέο Doblo (παγκόσμια πρεμιέρα) αλλά και το καινούργιο Ducato.

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο Doblo
Αναμφίβολα το πιο σημαντικό (και από εμπορικής άποψης) νέο μοντέλο της Fiat στην φετινή έκθεση ήταν το νέο Doblo. H 4η γενιά του μοντέλου είναι αλλαγμένο τόσο στο αμάξωμα (με πολύ πιο μοντέρνα εμφάνιση) αλλά και στο εσωτερικό, όπου πέρα από την αναβαθμισμένη ποιότητα υπάρχουν και στοιχεία που εντυπωσιάζουν στην κατηγορία (όπως η δυνατότητα για τρία καθίσματα). Παράλληλα έχει βελτιωθεί το σύνολο των μηχανικών μερών, με έμφαση ιδίως στην ανάρτηση, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ασφάλεια, αλλά και εξαιρετικές ικανότητες φόρτωσης. Ο χώρος φόρτωσης φέρει οπίσθια πόρτα που ανοίγει έως και 180 μοίρες ενώ, το ωφέλιμο φορτίο του μπορεί να φθάσει τον 1t. σε βάρος και τα 5 κ.μ. σε όγκο.
Το νέο Doblo θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2015, σε τέσσερις εκδόσεις αμαξώματος (Cargo, Combi, Trucks και Flatbed), δύο ύψη οροφής και δύο μήκη αμαξώματος (συνολικά περισσότερες από 1.000 εκδόσεις!). Το μοντέλο θα μπορεί να εφοδιάζεται με έξι πετρελαιοκινητήρες με απόδοση από 75 έως 135 ίππους και τρεις βενζινοκινητήρες με ισχύ από 95 έως 120 ίππους. Παράλληλα στους κινητήρες 1,3 Multijet 90 ίππων και 1,6 Μultijet 105 ίππων θα διατίθενται και οι εκδόσεις «EcoJet», όπου χάρη σε αρκετές επεμβάσεις σε καίρια σημεία (σύστημα Star/Stop, ελαστικά χαμηλού προφίλ, αεροδυναμικά βοηθήματα, λάδι χαμηλών τριβών κ.λπ.) η κατανάλωση θα πέφτει ακόμα πιο χαμηλά, στα επίπεδα των 4,4 λίτρων/100 χλμ. Τέλος, το νέο Doblo θα εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, ενώ θα υπάρχει και έξτρα επιλογή του συστήματος “Traction+” το οποίο βοηθά τον οδηγό να έχει καλύτερη πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες (χιόνι, λάσπη κ.λπ.).