Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.)

  Προκειμένου να λύσουμε ορισμένες από τις –αρχικές- απορίες που ενδεχομένως να έχουν αρκετοί αναφορικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν και στην ελληνική αγορά, οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες από τις διάφορες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των συστημάτων διαχείρισης στόλου οχημάτων, σας παραθέτουμε τις παρακάτω χρήσιμες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα:
   
  Ερώτηση: Πόσο χρόνο διαρκεί η απόσβεση ενός συστήματος διαχείρισης στόλου οχημάτων;
  Απάντηση: Αν συνυπολογιστούν τα οφέλη από τη μείωση των δαπανών στα καύσιμα, τις υπερωρίες των εργαζομένων, τις τυχόν απροσδόκητες ακινητοποιήσεις οχημάτων, για μια επιχείρηση με εταιρικό στόλο πέντε οχημάτων, η απόσβεση μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μέσα σε μόλις έξι μήνες (αναλόγως των δεδομένων φυσικά).

  Ερώτηση: Πόσο καχύποπτοι μπορεί να είναι οι επαγγελματίες οδηγοί ενός στόλου οχημάτων και ποια τα οφέλη για αυτούς;
  Απάντηση: Είναι σαφές πως ο συνεχής έλεγχος των δραστηριοτήτων ενός οδηγού μέσω των συστημάτων διαχείρισης στόλου είναι μια παράμετρος που ενδεχομένως να αντιμετωπιστεί με αρκετή… καχυποψία από τον εργαζόμενο.
  Ωστόσο, σε βάθος χρόνου, οι ευσυνείδητοι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την υπεροχή τους έναντι των υπολοίπων π.χ. σε ότι αφορά την οικονομική / ασφαλή οδήγηση. Εξάλλου, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναφερθεί με όρους όπως π.χ. «μεγάλος αδελφός» για τους σύγχρονους ψηφιακούς ταχογράφους ωστόσο, είναι σαφές πως το συγκεκριμένο –υποχρεωτικό από τη νομοθεσία- μέτρο, ουσιαστικά τους προστατεύει (έως έναν βαθμό)  και από την ασυδοσία διαφόρων εργοδοτών.
   

   

  ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ