Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης, κ. Μάριος Μπαρκής, αναλύει τα πεπραγμένα του 2019 και θέτει τους στόχους της εταιρείας του για το 2020 στην ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων.

Απόλυτη εξειδίκευση στη μίζα και στο δυναμό

42.885 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

Το 2019 ήταν μια θετική χρονιά για τον τομέα της αυτοκίνησης γενικότερα. Η αγορά παρουσίασε αύξηση τόσο στα ολοκληρωμένα οχήματα όσο και στα ανταλλακτικά τους, μας λέει ο Κος Θεοφάνης Μπόσκος της ThitaHellas - Μπόσκου Αφοι.

Γνωρίζοντας ότι ο τομέας αυτός συνεχώς εξελίσσεται, δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Σαν εταιρία, έχοντας επιλέξει στρατηγικά τους συνεργάτες μας, έχοντας επενδύσει στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και κατέχοντας άριστη τεχνογνωσία, κατακτήσαμε την κορυφή στις πωλήσεις και φυσικά έχουμε στόχο να παραμείνουμε εκεί.

Σκοπεύουμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων μας, καλύπτοντας έτσι μεγαλύτερο εύρος οχημάτων, σταθερών μηχανών και σκαφών.
To ανακαινισμένο τεχνικό τμήμα διεκπεραιώνει οποιαδήποτε εφαρμογή πάνω στο αντικείμενο, καθώς διαθέτει υπερσύγχρονο εργαστήριο, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Kάθε δυναμό και κάθε μίζα (εκκινητής) «διαλύεται» σε κομμάτια, καθαρίζεται, εξετάζονται τα ανταλλακτικά του,(επιθεώρηση για τυχόν φθορά) και ένας μεγάλος αριθμός μερών αντικαθίστανται. Στη συνέχεια επανασυναρμολογούνται και υποβάλονται σε δοκιμή επιδοσης, με 100% ηλεκτρονικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα TESTER. Για τις ανακατασκευές χρησιμοποιούνται κυρίως καινούρια γνήσια ανταλλακτικά. Η όλη διαδικασία της ανακατασκευής υπόκειται σε συνεχή έλεγχο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο και τη συνεχή βελτίωση της τεχνογνωσίας, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ThitaHellas είναι η απόλυτη εξειδίκευση στη μίζα και στο δυναμό. Η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την μέγιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, την έχουν καταστήσει κορυφαία στο χώρο.

Στοχεύουμε ψηλά και για το 2020 και με αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών μας είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο Νο1 της προτίμησης του αγοραστικού κοινού.

Θεοφάνης Μπόσκος
ThitaHellas – Μπόσκου Αφοι