15 χρόνια δράσεις για την Οδική Ασφάλεια!

Μόνιμος συνεργάτης του επαγγελματία οδηγού

Ευχές από τον Ko Νίκο Ιωάννου, ιδιοκτήτη της Totalflex, για τα 15 χρόνια του Auto Τρίτη Επαγγελματικά.

 
Η Totalflex (με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας του ιδρυτή της Νίκου Ιωάννου), έρχεται να ευχηθεί με την σειρά της, στο Auto Τρίτη Επαγγελματικά, πολλά-πολλά ακόμα χρόνια εκδοτικά και εξίσου αποδοτικά ως συνεργάτης του επαγγελματία οδηγού. 

Η εταιρεία μας με μακρόχρονη εμπειρία και συνεχή ενημέρωση στην εξέλιξη της τεχνολογίας και των υλικών μας, ευελπιστεί επίσης να γίνει ο μόνιμος συνεργάτης του επαγγελματία οδηγού και να προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες της σχετικά με: 
ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ): Λαδιού, Πετρελαίου, Βενζίνης, Αέρος κλπ. Πλυστικών και Γεωργικών μηχανημάτων, Μηχανημάτων Βαρέος τύπου οποιασδήποτε εταιρείας κατασκευής. 

ΝΤΙΖΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (γκαζιού, χειρόφρενου, αμπραγιάζ, ταχυτήτων, υδραυλικά τιμόνια, σωληνάκια φρένου σιδερένια-χαλκού-τεφλόν, κλπ., με δυνατότητα κατασκευής εξΆ ολοκλήρου, ακόμα και της πιο εξειδικευμένης και απαιτητικής για καιρικές και άλλου είδους συνθήκες, κατασκευής και αγωνιστικών οχημάτων). 

ΝΤΙΖΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ελαφρού και βαρέως τύπου, ντίζες γερανών, βαρέλας, πρέσας – παντός τύπου μηχανικά χειριστήρια). 

ΝΤΙΖΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ (ταχυτήτων, γκαζιού) 

ΝΤΙΖΕΣ ΠΛΟΙΩΝ, και ΣΚΑΦΩΝ ανεξαρτήτου μήκους με δυνατότητα κατασκευής

ΙΝΟΧ άκρων παντός τύπου (ελαφρού και βαρέως τύπου γκαζιού - τιμονιέρας) 

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΡΑΚΟΡ  

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ 

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ 

Ευχές για ένα εξίσου δημιουργικό και αποδοτικό μέλλον για το Auto Τρίτη Επαγγελματικά και τους συνεργάτες του! 
 
Νίκος Ιωάννου
Ιδιοκτήτης
Totalflex  

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ