Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    15 χρόνια δράσεις για την Οδική Ασφάλεια!

    57.654 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Ευχές για τα 15 χρόνια του περιοδικού, δράσεις & επισημάνσεις για την οδική ασφάλεια των επαγγελματιών οδηγών στη χώρα μας. Από τη μεγάλη κυρία της οδικής ασφάλειας, κα. Βασιλική Δανέλλη Μυλωνά. 

    Με αφορμή τα 15 χρόνια κυκλοφορίας του AutoTriti Επαγγελματικά (της Auto Τρίτη ΑΕ ενός εκ των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου), αλλά και την επέτειο των 15 χρόνων (2005-2020) της αδιάλειπτης λειτουργίας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», είναι σημαντικό –πέρα από τις αυτονόητες ευχές (!)  να υπενθυμίσουμε- πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια στους δρόμους της χώρας μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Κάθε μέρα χάνονται στην άσφαλτο σε όλο τον κόσμο 3.500 ανθρώπινες ζωές. Μόνο το πρώτο οκτάμηνο του 2019, στην Ελλάδα, 465 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο και 445 τραυματίστηκαν σοβαρά. Το Ι.Ο.ΑΣ. με εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες, με ανοιχτές δράσεις και εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για όλους τους πολίτες, αγωνίζεται να συμβάλει στην αλλαγή της οδικής και οδηγικής συμπεριφοράς των χρηστών του δρόμου και στην προώθηση βασικών ζητημάτων της οδικής ασφάλειας. Ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες οδηγούς, που περνούν πολλές ώρες στο τιμόνι και αντιμετωπίζουν θέματα κόπωσης και υπνηλίας, καθώς και μεταφέρουν φορτία, πολλές φορές επικίνδυνα, το Ινστιτούτο έχει πραγματοποιήσει ποικίλες δράσεις στο πέρασμα του χρόνου, όπως: Συνδιοργάνωση Έκθεσης και Συνεδρίου μαζί με τον  Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), ειδικές εκδόσεις και εκστρατείες ενημέρωσης για τους οδηγούς μεγάλων οχημάτων σε σχέση με το ωράριο και τις συνθήκες εργασίας τους, καμπάνιες για οδηγούς ταξί, συνέργειες με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για τους οδηγούς φορτηγών, παροχή συμβουλών προς επαγγελματίες οδηγούς για την ασφαλή διέλευση των ισόπεδων διαβάσεων, κ.α. Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε και να ευαισθητοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες του δρόμου, επαγγελματίες ή μη, και να συμβάλλουμε σε ασφαλέστερους δρόμους, για όλους.

    Ευχές για το δημοφιλές περιοδικό (Auto Τρίτη Επαγγελματικά) και τους ανθρώπους του για νέες κατακτήσεις και επιτεύγματα στα χρόνια που ακολουθούν, στον πολύ απαιτητικό κλάδο ενημέρωσης στον οποίο πρωτοστατούν επί σειρά ετών.
     
    Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά
    Πρόεδρος Δ.Σ.

    Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»

    Ευχαριστούμε την κα Μυλωνά,
    για τις ευχές της και παραμένουμε πιστοί συνεργοί στο όραμα για ασφαλέστερους δρόμους
    στα χρόνια που ακολουθούν!


    Mάριος Πάλλης
    Σύμβουλος έκδοσης
    Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ