Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Κορυφαία επιλογή! Hankook

    57.607 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Eυχές για την επέτειο μας και επισημάνσεις σχετικά με τα ποιοτικά προϊόντα-ελαστικά της Hankook, από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΜΕΪΔΑΝΗΣ – ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., Κα. Αγγέλα Σοφού.

    Η ΜΕΪΔΑΝΗΣ - ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των κορυφαίων ελαστικών ΗΑΝΚΟΟΚ στην Ελλάδα, εύχεται στο Auto Τρίτη Επαγγελματικά, με την αφορμή των 15 ετών επιτυχημένης κυκλοφορίας του, καλές και ασφαλείς διαδρομές.

    Η τεχνολογική υπεροχή και η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της ΗΑΝΚΟΟΚ θα συντροφεύει εσάς καιΦ το διαρκώς αυξανόμενο κοινό σας σε όλη σας την πορεία και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αποτελώντας κορυφαία επιλογή των κατασκευαστών επαγγελματικών οχημάτων αλλά και εταιριών του κλάδου.
    Μεταξύ αυτών είναι οι MAN, MERCEDES-BENZ, SCHMITZ CARGOBULL, VW, FORD και HMC, οι οποίοι εμπιστεύονται τη HANKOOK και έχουν επιλέξει τα ελαστικά της ως πρώτη τοποθέτηση για τα οχήματά τους.
     
    Αγγέλα Σοφού
    Διευθύνουσα Σύμβουλος
    ΜΕΪΔΑΝΗΣ - ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε.
     

    Eπίτευγμα - κυρίως σε έναν τόσο "δυνατό" και ανταγωνιστικό κλάδο (όπως είναι αυτός των Ελαστικών και μάλιστα των Ελαστικών για Επαγγελματικά οχήματα) - το να επιλέγονται τα προιόντα μιάς εταιρείας, ως 1ης τοποθέτησης, από κατασκευαστές με υψηλά standards και αυστηρά κριτήρια επιλογής (όπως οι αναφερόμενοι στο σχόλιο της Κας Σοφού) !

    Την ευχαριστούμε για τις ευχές της !

    Μάριος Πάλλης
    Σύμβουλος Έκδοσης
    Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ