Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    6η επιτυχημένη χρονιά!

    57.677 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2019)

    H εταιρία ALFAPRODUCTS Β.Α.ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεχίζει δυναμικά και για 6η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την BASF. 

    Η συνεργασία αφορά τη διάθεση του AdBluebyBASF, την αξιόπιστη επιλογή που βοηθά́ τα οχήματα να πληρούν τα πρότυπα εκπομπών Eurο 5 και 6. Το AdBlue® της BASF :

    - μειώνει το κόστος συντήρησης,
    - επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος SCR,
    -  εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα του και
    - βελτιώνει την οικονομία καυσίμου.

    Η BASF είναι παγκόσμιος κάτοχος αδείας χρήσης του AdBlue® και μέλος του VDA (Σύνδεσμος Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας). Έχει διαδραματίσει βασικό́ ρολό στη διαδικασία τυποποίησης για το ISO 22241 (το πρότυπο AdBlue®) και από́ την ίδρυσή του υπήρξε μέλος της επιτροπής ISO 22241.

    Επίσης η ALFAPRODUCTS από το 2019 αποτελεί τον επίσημο διανομέα της BASF για τα premium αντιψυκτικά GLYSANTIN® στην Ελλάδα. Τα υψηλής ποιότητας αντιψυκτικά της BASF έχουν τις περισσότερες επίσημες εγκρίσεις από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και παρέχουν τριπλή προστασία από τη διάβρωση, την υπερθέρμανση και τον παγετό.
     
    Ευχές! 
    Αγαπητοί Συνεργάτες, με αφορμή τα 15 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού AUTOΤΡΙΤΗ PRO, θα ήθελα να σας ευχηθώ εκ μέρους της εταιρείας Β.Α. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΅ΆALFAPRODUCTSΆΆ να συνεχίσετε με επιτυχία την προσπάθεια και το έργο σας σχετικά με την ενημερωμένη πληροφόρηση στο χώρο της αυτοκίνησης.  
     
    Αλέξης Μπασανιώτης
    Chemist & Operation Manager 
    ΒΑΣ. ΑΛ. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε., ALFAPRODUCTS