Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Στόχος η ικανοποίηση του επαγγελματία.

    57.647 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε δυναμικά και τα επόμενα χρόνια, όπως μας έχετε συνηθίσει. Τα 15 χρόνια συνέπειας και προσφοράς σας στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων αποτελούν τρανή απόδειξη του επαγγελματισμού και της εξειδίκευσης που διαθέτουν οι συνεργάτες σας.  
    Είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα λειτουργεί προς όφελος του τελικού χρήστη - επαγγελματία κάτι το οποίο αποτελεί προτεραιότητα και για την Peugeot Professionnel.
    Στην προσπάθεια μας αυτή και μετά την παρουσίαση του νέου Partner van το οποίο θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία του, την επόμενη χρονιά θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τα νέα ηλεκτροκίνητα φορτηγά μας καθώς και νέες εκδόσεις οχημάτων τα οποία θα πλαισιώσουν την πλούσια γκάμα μας.

    Η προσήλωση μας, όπως και η δική σας άλλωστε,  είναι μία και μοναδική και δεν είναι άλλη από το χαμόγελο του ικανοποιημένου πελάτη στον οποίο διαθέτουμε ένα αξιόπιστο όχημα, με χαμηλή κατανάλωση και ανέσεις επιβατικού οχήματος.
     
    Πάνος Καραβέλλας
    Διευθυντής Πωλήσεων
    Peugeot Professionnel
     
    Διαρκής ο "αγώνας" για την επίτευξη του Ικανοποιημένου Κατόχου. Πόσο μάλλον στο πεδίο της αγοράς επαγγελματικού οχήματος (του "εργαλείου δουλειάς" ενός επαγγελματία που έχει - και δικαιολογημένα - υψηλές απαιτήσεις από αυτό.
    Οι πωλήσεις και η φήμη των μοντέλων σας (στην αγορά) μαρτυρούν πως ο "αγώνας" σας δικαιώνεται. Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.

    Μάριος Πάλλης

    Σύμβουλος Έκδοσης
    Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ