Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Focus στην ικανοποίηση με στόχο την κορυφή !

    57.656 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Με αφορμή την επέτειο 15ετίας, της μηνιαίας έκδοσης του Auto Τρίτη για την αγορά των Επαγγελματικών οχημάτων, ο κος Γεώργιος Κολύρης, Μarketing Manager της Αφοί Σαρακάκη για τα μοντέλα Honda & Mitsubishi στην Ελλάδα, μας δίνει μια δική του “ματιά” στο σήμερα και στο αύριο της αγοράς των Pick-up μοντέλων.

    Σήμερα
    , η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων αναπτύσσεται συνεχώς κάτι το οποίο αποτελεί θετικό σημάδι για την πορεία της ελληνικής αγοράς στο σύνολο της. Η Mitsubishi, έχοντας μια μεγάλη κληρονομιά, καταφέρνει ν΄αυξάνει το μερίδιο της  κάθε χρόνο στην αγορά των Pick-up μ΄ένα προϊόν, το L200, το οποίο ξεχωρίζει για την υψηλή αξιοπιστία, το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης Super-SelectII, τον πλούσιο εξοπλισμό αλλά και τη “μυώδη εμφάνιση” που οι αγοραστές της κατηγορίας αναζητούν.

    Τα επόμενα χρόνια είναι βέβαιο ότι κι αυτή η κατηγορία θα επηρεαστεί από τους αυστηρούς περιορισμούς που αφορούν τις εκπομπές καυσαερίων και θα παρουσιαστούν κινητήρια σύνολα τα οποία θα ξεφεύγουν από τις συμβατικές δομές. Στην Mitsubishi Motors έχουμε θέσει ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας ώστε τα επόμενα χρόνια νΆ αποτελέσουμε τον κυρίαρχο παίχτη στην κατηγορία των Pick-up.

    Τέλος, εύχομαι στο Autotriti Pro με αφορμή τα 15 χρόνια κυκλοφορίας του, να ακολουθήσουν Χρόνια Πολλά !

    Κολύρης Γεώργιος
    Marketing Manager
    Honda & Mitsubishi Motors

    Ευχαριστούμε τον Κο Κολύρη για την συμμετοχή του σε αυτό το αφιέρωμα (το “στίγμα της αγοράς”) και για τις ευχές του ! Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας Καλή επιτυχία στον στόχο που έχουν θέσει για τα επόμενα χρόνια  !

    Μάριος Πάλλης
    Σύμβουλος έκδοσης
    Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ