Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Πρωτοπορία και σεβασμός στο κοινό μας !

    57.619 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Τα καλά λόγια πάντα είναι ευχάριστα (ειδικά αν πιστεύεις πως σού αξίζουν). Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από στελέχη εταιρειών που έχουν αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην αγορά τους και στον κλάδο μας! 

    «Μέσα σε 15 χρόνια «ζωής», το AutoTriti Pro, δικαίως έφτασε να θεωρείται η πλέον αξιόπιστη και έγκυρη πηγή ενημέρωσης, για όλη τη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, ανοίγοντας τη βεντάλια του αναγνωστικού κοινού όλων των κατηγοριών και επαγγελμάτων.
     
    Για την ISUZU που κλείνει συνολικά 40 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αλλά ειδικότερα για το κομμάτι των pickups, με το D-MAX να είναι σχεδόν …συνομήλικο με 17 χρόνια πωλήσεων, το AutoTriti υπήρξε πάντα ένας πολύτιμος συνεργάτης, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και προτεραιότητες για αξιοπιστία, σεβασμό στο κοινό μας, πρωτοπορία και συνεχή εξέλιξη.    
     
    Σε αυτά τα χρόνια η ISUZU πρωτοπόρησε σε πολλούς τομείς, εισάγοντας :
    - την ηλεκτρονική επιλογή τετρακίνησης,
    - την υπερυψηλή πίεση στον ψεκασμό καυσίμου,
    - τους 3λιτρους κινητήρες στα pickups, και φυσικά
    - το απόλυτο downsizing στα 1.900 κυβικά, μια τάση την οποία ακολουθούν όλοι οι κατασκευαστές μετά από δύο χρόνια, μειώνοντας τον κυβισμό των κινητήρων τους αλλά, σε αντίθεση με την ISUZU, και τις επιδόσεις.
     
    Αναμένοντας τη νέα γενιά D-MAX, το πλέον σύγχρονο και ικανό pickup που κατασκευάστηκε ποτέ για τον επαγγελματία, τον αγρότη και τον άνθρωπο της περιπέτειας, πατάμε γερά πάνω στη συνεργασία μας με την ομάδα του AutoTriti Pro και συνεχίζουμε μαζί προς το μέλλον.»
     
    Γιάννης Ζαμπέλης
    Δ/ντής Επιχειρηματικής Μονάδας
    ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ – ISUZU
     

    Ευχαριστούμε τον κο Ζαμπέλη,
    για τα καλά του λόγια και επιφυλασσόμαστε για ακόμη πιο δημιουργική δουλειά
    στα χρόνια που ακολουθούν, πάντα με γνώμονα τις κοινές μας αξίες !


    Mάριος Πάλλης
    Σύμβουλος έκδοσης
    Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ