Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Εξελισσσόμενη & πληρέστερη από ποτέ η γκάμα !

    57.686 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Έχοντας περάσει τα …”πρώτα 100” χρόνια δράσης η Fiat σήμερα έχει την πληρέστερη ever γκάμα LCV μοντέλων. Ας δούμε τι μας είπε ο Κος Πέτρος Γλαντζής, Product Manager της Fiat Professional.

    Με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας, η 
    Fiat Professional αποτελεί έναν απόλυτα εξειδικευμένο κατασκευαστή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

    Η διαρκώς εξελισσόμενη γκάμα της σήμερα είναι πληρέστερη από ποτέ, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μεταφορικών αναγκών. Η ποικιλία διαμορφώσεων και η αξιοπιστία των οχημάτων της Fiat Professional, εξασφαλίζουν στους επαγγελματίες την ευελιξία και την κινητικότητα που χρειάζονται, ώστε να φέρνουν επιτυχώς εις πέρας το καθημερινό έργο τους.
    Με διαχρονικά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων, η Fiat Professional συνεχίζει να επενδύει σε φιλικότερες στο περιβάλλον τεχνολογίες. Ήδη διατίθενται τα δημοφιλέστερα μοντέλα της με κινητήρα Φυσικού Αερίου, προσφέροντας ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου, ενώ τον επόμενο χρόνο θα λανσαριστεί το Ducato BEV, το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. 

    Ευχές
    Στα 15 χρόνια πορείας του AUTO TPITH Επαγγελματικά, οι αλλαγές στο χώρο είναι πολλές και σημαντικές, σταθερή όμως παραμένει η διαρκής προσπάθεια σας να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στον επαγγελματία. Ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας με την ίδια αγάπη, συνέπεια και επαγγελματισμό.
     
    Πέτρος Γλαντζής
    Product Manager
    Fiat Professional 

    Eυχαριστούμε τον Κο Γλαντζή για τις ευχές του. Του ευχόμαστε και εμείς επιτυχή ολοκλήρωση μιάς χρονιάς που δείχνει πως η Fiat “πάει για το πρωτάθλημα” (των πωλήσεων της χρονιάς) !

    Μάριος Πάλλης
    Σύμβουλος Έκδοσης
    Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ