Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Η Volvo Trucks βελτιώνεται & επενδύει!

    57.666 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2019)

    Με την αγορά των επαγγελματικών οχημάτων και των μεταφορών να αλλάζει συνεχώς, το περιοδικό σας μέσα από τις προϊοντικές παρουσιάσεις και την ειδησεογραφία του έχει παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία των τελευταίων εξελίξεων. 

    Στον κλάδο μας, η πρόοδος δεν σταματά ποτέ.

    Και η Volvo Trucks εξακολουθεί να βελτιώνεται. Επενδύουμε συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις προκειμένου να αυξήσoυμε την αποδοτικότητα των φορτηγών μας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τόσο την ασφάλειά σας όσο και την μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων.

    Οικονομία καυσίμου, αξιοπιστία, εργονομία, κορυφαίο κράτημα, ενεργητική και παθητική ασφάλεια και μέγιστη αξιοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Volvo Trucks. Με συστήματα όπως ο ενεργός αυτόματος πιλότος, το Volvo
    Dynamic Steering
    , το Σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης, το Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, το Σύστημα υποβοήθησης εγρήγορσης οδηγού και το σύστημα Ι-SEE για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, σας παρέχουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και φροντίζουμε να κάνετε τη δουλειά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Με το Volvo FH LNG, ένα φορτηγό βαρέως τύπου το οποίο κινείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο και τα ηλεκτρικά Volvo FL και Volvo FE για αστικές μεταφορές, αποδεικνύουμε έμπρακτα την δέσμευση μας να συμβάλλουμε στην μείωση των εκπομπών CO2.
      
    Θα θέλαμε να συγχαρούμε το περιοδικό Auto Τρίτη Επαγγελματικά για τα 15 χρόνια κυκλοφορίας του και να το ευχαριστήσουμε για την προβολή των μοντέλων της Volvo Trucks μέσα από τις σελίδες του.
     
    Μαρία Αλεξανδράκη 
    Marketing and Communication Executive CVM 
    Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ - VOLVO