Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Tίποτε δεν μας...φρενάρει!

    57.679 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2019)

    Η GRANTEX, μοναδική εταιρεία κατασκευής υλικών τριβής για οχήματα βαρέως τύπου στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, είναι μία σύγχρονη βιομηχανία, με ιδιόκτητο εργοστάσιο και με γραμμή παραγωγής που ξεπερνά τα 20.000 προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

    Χάρη στην τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, το δυναμισμό, την αξιοπιστία και την οικολογική μας συνείδηση, έχουμε κατακτήσει επάξια μία από τις ηγετικές θέσεις στο χώρο μας στην ελληνική αγορά.  

    Τα χαρακτηριστικά της GRANTEX που συνθέτουν την εικόνα της και καθορίζουν την ανερχόμενη και εξελικτική της πορεία είναι η προσήλωσή της και η απόλυτη προτεραιότητα στον άνθρωπο, η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή των προϊόντων, οι αυστηροί έλεγχοι από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν, η εγρήγορση και η ευελιξία απέναντι στα δεδομένα που αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε ανταγωνιστικές τιμές.  

    Με στρατηγικό σχεδιασμό, συνέπεια και πάθος, η εταιρεία μας, η οποία υπηρετεί την ασφάλεια για περισσότερα από 60 χρόνια, δραστηριοποιείται όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες σε 72 χώρες. Με τη σχεδίαση, την κατασκευή, την ποιότητα και την υποστήριξη των προϊόντων μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον παγκόσμιο σεβασμό, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και συνεχίζουμε την σταθερά ανοδική πορεία μας σε ένα μέλλον που τίποτε δεν μας...φρενάρει!

    Στόχος μας πάντα είναι η συνεχής βελτίωσή μας, ώστε να επιτυγχάνουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, που αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. 

    Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων του περιοδικού σας, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία, συναρπαστικές και ασφαλείς διαδρομές, με δυναμισμό, συνέπεια και έγκυρη ενημέρωση. 
      
    Μαρία Πασχαλίδου
    Αντιπρόεδρος
    GRANTEX