Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    H επέλαση της Opel θα έχει συνέχεια!

    57.618 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2019)

    Έχει ξεκινήσει δυναμικά το 2019 μα θα κλιμακωθεί το 2020, η επέλαση Opel στα LCV, μας λέει ο Κος Τάσος Αραμπατζής, Διευθυντής Marketing της Opel Hellas. Ας δούμε τα όσα ενδιαφέροντα είπε, πιο κάτω.

    Η Ελληνική αγορά, παρά το σχετικά μικρό μέγεθός της λόγω και της οικονομικής δυσπραγίας των τελευταίων ετών, έχει ανακάμψει σημαντικά σε ποσοστό της τάξης του 50% σε σχέση με μερικά χρόνια πριν, σίγουρα επηρεαζόμενη και από τη σημαντική αύξηση της τουριστικής δραστηριότητας και τις αλλαγές στη νομοθεσία όσον αφορά στην χρονομίσθωση των ελαφρών φορτηγών.
    Η επέλαση της Opel στα LCV έχει ξεκινήσει δυναμικά το 2019 και θα εξακολουθήσει με αμείωτο ρυθμό με στόχο την αύξηση του μεριδίου μας σε αυτήν την ιδιαίτερα επικερδή κατηγορία με μια πλήρως ανανεωμένη σειρά: νέο Combo (Life & Cargo), νέa Vivaro & Zafira Life, ανανεωμένο Movano, ενώ θα ακολουθήσουν οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις με μπαταρία (BEV) την περίοδο 2020-21 με τα Combo-e, Vivaro-e & Zafira Life-e.

    Νέο Combo 5ης γενιάς, “International Van of the Year” για το 2019. ¶κρως πρακτικό, άνετο και καινοτόμο διατίθεται ως επιβατικό Combo Life και ως ελαφρύ κλειστό φορτηγό Combo Cargo σε 4.40 m ή XL σε 4.75 m. To μεν Combo Life απευθύνεται τόσο σε οικογένειες που αναζητούν ένα ευρύχωρο, πρακτικό και προσιτό αυτοκίνητο όσο και σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις π.χ. για όχημα μικτής χρήσης, σε εταιρίες ενοικιάσεων, σε ξενοδοχεία, κλπ. σε 5-θέσια ή 7-θέσια διάταξη με άπλετο χώρο φόρτωσης έως 2.693 λίτρα. To δε Combo Cargo απευθύνεται κατΆ εξοχήν σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, μικρομεσαίες ή/και με μεγάλους στόλους, προσφέροντας 4,4 m3 για φόρτωση, χώρο για δύο ευρωπαλέτες και ωφέλιμο φορτίο έως 1.000 kg.

    Νέο Vivaro Van 3ης γενιάς, ιδανικός συνεργάτης κάθε επαγγελματία στην αναπτυσσόμενη αγορά των μεσαίων επαγγελματικών με την παραγωγή να αγγίζει το ένα εκατομμύριο μονάδες από το 2001, χαρακτηρισμένο και ως «κινητό γραφείο» με ποικίλη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης & ηλεκτρικές συρόμενες πόρτες. Πλούσια γκάμα εκδόσεων σε τρία μήκη 4,60m, 4,95m και 5,30m. Μέγιστη χωρητικότητα χώρου φόρτωσης 6,6 m3 και ωφέλιμο φορτίο έως 1.400kg – 200kg περισσότερα του προκατόχου του, ενώ το ύψος του, στις περισσότερες εκδόσεις περίπου 1,90m, επιτρέπει στο νέο Vivaro να έχει πρόσβαση σε υπόγεια πάρκινγκ ή εμπορικά κέντρα με χαμηλή οροφή.

    Νέο Zafira Life, 4η γενιά μετά από 20 χρόνια για το ευέλικτο MPV που έχει συνδέσει το όνομά του με την κατηγορία. “Small” 4,60m, “Medium” 4,95m και “Large” 5,30m, καθένα από τα οποία διαθέτει μέχρι 9 θέσεις. Η έκδοση “S” του Zafira Life είναι περίπου 10 cm μικρότερη από το προηγούμενο Zafira, ενώ η “L” είναι περίπου 65 cm μακρύτερο. Επιπλέον προσφέρει άνεση επιπέδου ΅LoungeΆ με ατομικά μετακινούμενα δερμάτινα καθίσματα σε διάταξη σαλονιού και πανοραμική οροφή σε συνδυασμό με συρόμενες πόρτες που ανοίγουν ηλεκτρικά σε δευτερόλεπτα με μία κίνηση του ποδιού!

    Ανανεωμένο Movano από τις αρχές του 2020 σε πολλές παραλλαγές και εκδόσεις όπως panel van, 9-θέσιο μεταφοράς προσωπικού, 16-θέσιο τουριστικό λεωφορείο, κλπ. Το ανανεωμένο Movano θα προσφέρει αναβαθμισμένη καμπίνα για τον οδηγό και τους επιβαίνοντες και αυτό στο πνεύμα του «κινητού γραφείου», εξωτερικές σχεδιαστικές επεμβάσεις όπως και πολλές νέες καινοτομίες σε συστήματα ασφάλειας & ενημέρωσης, νέο infotainment, κλπ.

    Τάσος Αραμπατζής
    Διευθυντής Marketing
    Opel Hellas