Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Περάσαμε μαζί, επιτυχώς τα «δύσκολα»!

    57.862 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2019)

    Αναγνώριση και «στίγμα» από ένα top στέλεχος της ιδιαίτερης αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα. Ο Κος Σπυρίδων Κοντογιώργης, Commercial Vehicles Manager του Groupe Renault μας λέει.

    Θέλοντας να δώσουμε μια χιουμοριστική νότα, θα λέγαμε ότι τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια είναι δύσκολα, αν και στην περίπτωση του Auto Τρίτη Επαγγελματικά μια τέτοια δήλωση μοιάζει με αντικειμενική διαπίστωση. Και αυτό γιατί, συγκυριακά, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επιτυχημένης πορείας «χτίστηκε» μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και κατάρρευσης της αγοράς και των επαγγελματικών οχημάτων.

    Ευτυχώς, για όλους τους επαγγελματίες του χώρου,
    η ομάδα του Auto Τρίτη Επαγγελματικά συνέχισε απερίσπαστη να δίνει τη μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης, στηρίζοντας και τις δικές μας προσπάθειες, αναφορικά με την επανεκκίνηση της εμπορικής δραστηριότητας των Επαγγελματικών της TEOREN MOTORS Α.Ε. Αποκλειστικού Εισαγωγέα Renault & Dacia στην Ελλάδα. ¶λλοτε προβάλλοντας τον value for money χαρακτήρα του ανατρεπτικού Dacia DOKKER , άλλοτε σκιαγραφώντας τις αρετές του εμβληματικού Renault KANGOO και πρόσφατα αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα των νέων Renault TRAFIC και MASTER.

    Αφού, λοιπόν, μαζί «περάσαμε κάβους πολλούς» και φτάσαμε στο σήμερα, οπότε και η αγορά των Επαγγελματικών Οχημάτων δείχνει σημάδια ανάκαμψης και στην Ελλάδα, ολόκληρη η ομάδα της Renault PRO+ δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προσκλήσεις ώστε από κοινού, με την ομάδα του Auto Τρίτη PRO, να κάνει ακόμα πιο δημιουργικά και πιο επιτυχημένα τα επόμενα 15 χρόνια.

    Με ειλικρινή αισθήματα βαθιάς εκτίμησης.
    Σπυρίδων Κοντογιώργης
    Commercial Vehicles Manager
    Groupe Renault
     
    Αναγνώριση, εκτίμηση και έκφραση τους δημόσια! Από ένα μάχιμο στέλεχος της δύσκολης αγοράς (όπως είναι η αγορά των Επαγγελματικών στην Ελλάδα).
    Τι άλλο μπορεί να ικανοποιεί περισσότερο τους συνεργάτες - επαγγελματίες ενός μέσου (όπως το Auto Τρίτη Επαγγελματικά);
    Ευχαριστούμε τον Κο Κοντογιώργη και την ομάδα του! Δεσμευόμαστε για την από κοινού, δημιουργική, αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

    Μάριος Πάλλης
    Σύμβουλος Έκδοσης
    Auto Τρίτη Επαγγελματικά