Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Πολύ διαφορετικές οι μεταφορές σε 15 χρόνια!

    57.648 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2019)

    Αυτόνομα οχήματα, ηλεκτροκίνηση και εναλλακτικές μορφές ενέργειας θα διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στον κλάδο των μεταφορών,που θα καλύπτει όμως τελικά την ίδια ακριβώς βασική ανάγκη. Το μέλλον όπως αποτυπώνεται από τον Κο Νίκο Ρεΐζη, Εμπορικό Διευθυντή της Piaggio Hellas S.A. 

    Ο κλάδος των Επαγγελματικών Οχημάτων είναι από τη φύση του υψηλών απαιτήσεων καθώς επιδιώκει να καλύψει τις αυξημένες και διαρκείς ανάγκες του επαγγελματία. Η Piaggio Commercial, με το Porter Electric διαθέσιμο ήδη από το 1995, με επιλογές κινητήρων βενζίνης, diesel, διπλής τροφοδοσίας Eco-Power (LPG) και Green Power (CNG), σε εκδόσεις με ανοιχτή, κλειστή ή ανατρεπόμενη καρότσα αλλά και σασί για να προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία χωριστά, έμεινε πάντοτε πιστή στην αποστολή της: να παρέχει λύσεις στις μικρής εμβέλειας αστικές μετακινήσεις με φιλικότητα προς το περιβάλλον.

    Το μέλλον για την Piaggio είναι λαμπρό. Η συνεργασία με το Foton Motor Group ανοίγει νέους ορίζοντες με την παραγωγή νέων σειρών οχημάτων με μεγαλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες, με φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες τελευταίας γενιάς και κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά.Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι προκλήσεις που η βιώσιμη ανάπτυξη θέτει θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Η θέσπιση υπερεθνικών και εθνικών νομοθεσιών με γνώμονα ένα καλύτερο φυσικό περιβάλλον για τις νέες γενιές θα οδηγήσει στην προσαρμογή των κατασκευαστών σε νέα, αυστηρότερα δεδομένα και απαιτήσεις. Οι τεχνολογίες και οι υποδομές θα κληθούν να ακολουθήσουν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι μεταφορές σε 15 χρόνια από σήμερα θα είναι -από τεχνικής άποψης- πολύ διαφορετικές. Αυτόνομα οχήματα, ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές ενέργειας θα διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο που θα καλύπτει όμως τελικά την ίδια ακριβώς βασική ανάγκη.

    Θερμές ευχές για τη συμπλήρωση 15 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για το επαγγελματικό όχημα. Με τον επαγγελματία πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με φρέσκες ιδέες, επίκαιρα θέματα και προτάσεις.

    Με έναν οδηγό αγοράς σημείο αναφοράς και μια ιστοσελίδα που στοχεύει ψηλά.Και αυτή είναι σίγουρα μόνο η αρχή.Να τα χιλιάσετε!

    Νίκος Ρεΐζης
    Εμπορικός Διευθυντής Piaggio Hellas S.A.