Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Το 2020 να είναι αρχή μιάς Νέας Εποχής !

    57.634 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Εύχεται για δυναμικό ξεκίνημα το 2020 και μιά νέα εποχή στον κλάδο! Παράλληλα εργάζεται με την ιδιότητα του Προέδρου του ΔΣ της ΟΦΑΕ. Να δούμε τι μας έγραψε ο Πρόεδρος και συνεργάτης Κος Απόστολος Κενανίδης.

    Η ΟΦΑΕ και το έργο της

     
    Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ), από το 1936 έως και σήμερα αποτελεί την πιο δυναμική δευτεροβάθμια επαγγελματική οργάνωση που εκπροσωπεί τον Έλληνα αυτοκινητιστή των οδικών εμπορευματικών μεταφορών (ΦΔΧ) και των επιβατικών μεταφορών  (ΤΛΔΧ).
     
    Με τη δύναμη του ενεργού μέλους στην IRU, την «Παγκόσμια Ένωση Οδικών Μεταφορών», συμμετέχουμε και συναπoφασίζουμε με επίσημη εκπροσώπηση στις διαβουλεύσεις που γίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
     
    Έχοντας αναπτύξει ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα εξειδικευμένων υπηρεσιών, για την έκδοση TIR, τελωνειακών εγγυήσεων, καθώς και ΗΑΣ («τσιπάκι»), οι άνθρωποι της ΟΦΑΕ, είναι εδώ κάθε στιγμή για να παρέχουν υπηρεσίες διευκόλυνσης και εξυπηρέτησης των αυτοκινητιστών.
     
    Παράλληλα, η ΟΦΑΕ λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις πιο σύγχρονες σχολές επαγγελματικής κατάρτισης μεταφορέων, για την απόκτηση των παράτω πιστοποιητικών:
    • ΠΕΕ (για την `Aδεια Οδικού Μεταφορέα)
    • ADR
    • ΠΕΙ για κάθε επαγγελματία οδηγό
    Πρώτη μας προτεραιότητα, η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, από καταξιωμένους στον χώρο επαγγελματίες εκπαιδευτές, ενώ παράλληλα διαθέτει τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των επαγγελματιών του κλάδου μας.
    www.ofae.gr
     
    Ευχές για τα 15 χρόνια του Auto Τρίτη Επαγγελματικά

    Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά είναι οι άνθρωποί του! Είναι εκείνοι που σε αυτά τα 15 έτη κυκλοφορίας του είναι παρόντες στα μεγάλα γεγονότα του τομέα επαγγελματικού οχήματος, του επαγγελματία αυτοκινητιστή και των μεταφορών. Εκείνοι που αναδεικνύουν με νηφαλιότητα, κριτική ματιά, αναλύσεις και έρευνες, τα κρίσιμα ζητήματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς.
    Εύχομαι ειλικρινά σε όλο το στελεχιακό δυναμικό του περιοδικού σας να συνεχίσει με την ίδια υπευθυνότητα, συνέπεια και αντικειμενικότητα την καθημερινή προσπάθεια για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και την ουσιαστική ενημέρωση του αναγνωστικού του κοινού.
     
    Η ΟΦΑΕ εκπροσωπεί τον Έλληνα αυτοκινητιστή επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών και ως Πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, υποστηρίζω κάθε τέτοια προσπάθεια που αποτελεί απαραίτητη συνιστώσα στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και τη διευκόλυνση του επαγγέλματος του αυτοκινητιστή.
     
    Το 2019 κλείνει με την έκδοση του επετειακού τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά για τα 15 χρόνια κυκλοφορίας του, ας ελπίσουμε πως το 2020 ξεκινάει δυναμικά σηματοδόντας την έναρξη μιας νέας εποχής τόσο για το περιοδικό όσο για τον κλάδο των μεταφορών!
     
    Καλή συνέχεια στο έργο σας !
      
    Απόστολος Κενανίδης
    Πρόεδρος ΟΦΑΕ

     
    Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο (και την άοκνη Γενική Διευθύντρια του Κα Ηρώ Δουμάνη) για τις ευχές τους! Ραντεβού σε ένα πιο δυναμικό 2020 (και stand by για συνέργειες) !

    Μάριος Πάλλης

    Σύμβουλος Έκδοσης
    Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ